×

JACUZI & SAVNA

Izberite med:

  • SPA Oddih za 4 ure - 110 €
  • SPA Noč do 10 zjutraj - 150 €

Prostoren privaten Wellness prostor 80 m2

Finska savna narejena iz kvalitetnega Aspenskega lesa ogrevana z Harvia Kiwi grelnikom

Profesionalna Balboa masažna kad z 96 šobami in dizinfekcijskim sistemom z Ozonom

Postrezite si čaj, kavo in sadje

Netflix, YouTube na TV-ju

Sveža posteljnina in brisače v kotičku za počitek

Možnost zakupa zajtrka (za SPA Noč)

Rezerviraj

Več slik

Na tvoj rojstni dan -30%

Obišči nas na svoj rojstni dan in si pridobi popust

Vsak 10.obisk -100%

Po vsakem 9.obisku je 10.obisk zastonj

Mladoporočenci -30%

Vsak novo poročeni par si zasluži popoust

Dekliščina -30%

Privošči si dekliščino v našem spaju in pridobi popust

Priporoči prijatelju -20%

Za vsakega priporočenega prijatelja dobiš 20% popust

Spa

SPA Zbilje je edinstvena, vaša zasebna oaza miru v bližini Zbiljskega jezera, ki se osredotoča na ponujanje edinstvenega sproščujočega doživetja za vaše telo in dušo v vaši izbrani družbi. Nastavite si temperaturo v Finski savni kot vam ugaja, vklopite si vodne ali zračne masažne šobe na ležalnem ali sedečem položaju v masažnem bazenu, izberite si vaš najljubši YouTube spot na velikem TV in se prepustite užitkom. Sprostite svoje telo, pomirite svoje misli in si privoščite trenutek zase v vašem intimnem ambientu SPA Zbilje. Vabljeni!

Jacuzi

Uporaba jakuzija po dolgem in napornem dnevu ali po športnih aktivnostih sproščujoce deluje na naše telo, da nam moč in nas napolni z energijo. Izberite vašo priljubljeno YouTube glasbo na TV, nastavite željeno barvo svetlobe v whirlpoolu, ki ustreza vašemu razpoloženju, vključite šobe za vodno ali zračno masažo, po potrebi nastavite temperaturo vode (privzeto je 37 stopinj Celzija) in uživajte z vašo družbo (max 5) v blagodejnih trenutkih in intimnem ambientu. Jacuzi je pri nas poseben, saj SI LAHKO NASTAVITE SVETLOBO glede na vaše počutje.

Savna

Mrzli dnevi so idealni za sprostitev v vroči Finski savni. Ko ste v naši savni se bo sprostilo ne le vaše telo, temveč tudi misli in duša. Narejeno je iz visoko kakovostnega lesa za savno, kateri nam poda prijeten, ne prevroč občutek, ko se uležete ali sedite na klopci v savni. Pri nas je edinstvena zato, ker SI LAHKO NASTAVITE TEMPERATURO po vaši želji.